• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_02

O fale gaosi faitotoa falema'i e su'esu'e le fa'atinoga o faitoto'a Falema'i

Talu ai o loʻo faʻaaogaina i faitotoʻa o falemaʻi, e tatau i le au gaosi faitotoa Falemai ona matua mulimulitaʻi i manaʻoga talosaga a le tagata faʻatau mo le gaosiga o faitotoʻa ma le gaosiga pe a gaosia faitotoʻa Falemai.O le a la le faʻatinoga o le faitotoa na gaosia e mafai ona ausia manaʻoga o le aufaigaluega faafomaʻi?O le isi, o le a tatou malamalama faatasi.

1. O le faitotoa o le Falemaʻi o loʻo i ai se faʻalavelave lelei tele, e pei o le pisapisao, afa ma le eletise eletise eletise, lea e mafai ona puipuia i le faitotoa, ma e maualuga atu le gaosiga o le gaosiga mo le tino o le faitotoa, o mea mataʻutia o le faʻavaa o le faitotoa, le meafaigaluega i le faʻaoga, ma le gaosiga o le faʻagasologa o le faitotoʻa.Teena.

2. O le faitotoʻa ua faʻapipiʻiina i se iunite malosi malosi, lea e mafai ona galue masani i luga o ala le masani ai.Ina ia faʻaleleia atili le faʻamautuina o le faitotoʻa, o uiga o le masini eletise i totonu e manaʻomia lelei, e pei o le puipuiga o meafaigaluega mo le faʻaleagaina o le siosiomaga, ma isi mea, ma faʻatonuga tonu e faia i luga o uiga o le faʻaogaina o le malosiaga i le faitotoa. .

3. O elemene o loʻo faʻaogaina e le faitotoa i luga o le saite e faʻamalosi ma mautu.O galuega fa'avae e pei o le aoina, lagona lona lua, ma le loka fa'amalosi e le mafai ona misi.

4. O galuega autu o se vaega o le faitotoa ua toe faʻaleleia atoatoa.

5. O le sensor na maua i le faitotoa e le masani foi.O le manatu faavae o le lagona eseese o le faitotoa feaveai faafomai malosi e le fesootai lima taumatau sensor, vae pito i luga ma se masini ki.

6, malulu
①E tatau ona lautele le laina eletise galue e faʻatatau i vaega faʻaogaina o le eletise.
②O le tino o le faitotoʻa ma le pito i fafo o loʻo faia i papatusi uamea, ipu uʻamea mafiafia electrolytic, lanu uʻamea lanu, ma isi. Faatasi ai ma i latou, o le ipu uamea elea e lelei, ae o le tau e faʻateleina.O le vaeluaga o le vaeluaga o le vaeluagalemu e faia i le foam poʻo le faʻaogaina o le meli;mo le tino faitotoʻa ma tulafono faʻasalalau faʻasao eletise, o le vaeluaga o le vaeluaga o le vaeluagalemu e tatau ona i ai se mafiafia faapitoa o le laupapa graphite sandwiched i le ogatotonu.E le gata i lea, e tatau ona i ai se lipine faʻamaufaʻailoga faʻapipiʻi i totonu o sooga puipui.O le mafua'aga ona o nisi eria o lo'o i ai fa'apogai fa'avevela po'o iai fo'i fa'atonuga maualuga ile fa'amama ma fa'amaufa'ailoga.
③O se vaega o le faʻaogaina o masini faʻaeletoroni e tatau ona mulimulitaʻi i manaʻoga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga talafeagai ole electromagnetic i loʻu atunuu e aloese ai mai le aʻafiaga i masini faʻafomaʻi.
④O le afi faʻaitiitia e tatau ona faʻapitoa faʻapitoa e aloese ai mai le pisapisao i le tele e mafai ai, ina ia tausisia tulafono faatonutonu o le potu mama ma tauaveina e le tagata maʻi.

7, galuega tulaga ese
①O le galuega tapuni o le tapunia o le faleoloa ma se taimi fa'atuai ma le fa'atonuga sa'o lona lua.
②E mana'omia se feso'ota'iga fa'aagaga.
③Ia fa'agaoioia so'o fa'aoga o masini ta'ele ma mea faigaluega.
④ Ina ia sili atu le faʻamalosia o le puipuiga, e tatau ona faʻapipiʻiina le tino o le faitotoʻa ma se faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi e faʻamautinoa ai e le faigofie ona manuʻa tagata pasi e ala i le oomi.

Ina ia sili atu le faafaigofieina o galuega laveai a le aufaigaluega faafomai, e tatau i le au gaosi faitotoa o le falemaʻi ona tuʻuina atu galuega puipuia o le saogalemu, ma ia lelei le ea ma le faʻaogaina pe a gaosia faitotoa o le Falemaʻi, ina ia ausia ai le tele O manaʻoga talosaga a le tagata faʻatau e aoga foi i le laveaʻiina o le maʻi.

1211


Taimi meli: Tes-10-2021