• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_02

E faapefea ona filifili le lanu o le faitotoa Falemai?

O le savali atu i totonu o le falemaʻi, o le a tatou iloa ai o le paʻepaʻe o le mamanu lanu sili ona taatele i falemaʻi.O lenei sitaili mamanu e masani ona faauigaina o se faailoga o le tomai faapitoa, mama, mama ma le paia i le faasaienisi lanu tusiata.Mai le suʻesuʻeina o aʻafiaga vaʻaia, paʻepaʻe e mafai ona faʻaleleia le susulu o le avanoa, fatuina se avanoa faʻapolofesa faʻaonaponei, ma tuʻuina atu i tagata se lagona faʻafouina ma mama.

Ae afai o se fasi pepa pa'epa'e tele, o le nofo ai mo se taimi umi e faigofie ona lagona le atuatuvale.O mea moni ua faʻamaonia o le faʻaogaina faʻasaienisi ma le talafeagai o isi lanu i totonu o le falemaʻi faʻataʻitaʻiga o le siosiomaga e mafai ona fausia ai se siosiomaga faʻalelei sili atu ile falemaʻi.O le mea lea, i le mamanu o faitotoa faʻafomaʻi, e seasea ona vaʻaia faitotoa paʻepaʻe paʻepaʻe.I le tasi itu, e manatu e faʻaititia se vaega tele o paʻepaʻe, i le isi itu, e manatu o le paʻepaʻe e faigofie ona vali.

1. O le lanumoana e mafai ona aumaia ai le filemu ma le to'afilemu ma o se lanu fa'afou ma susulu.O le lanumoana e fa'amamafa ai uiga fa'afoliga ma le to'a.
2. Green o lo'o iai le uiga o le fou, filemu, saogalemu, to'a ma le mafanafana.E mafai ona faʻaaogaina i nofoaga faʻafomaʻi e fatu ai se siosiomaga o le fanau mai ma le faʻamoemoe.
3. O lanu fafie e faamamafaina ai le faigofie, mafanafana, natura, ma le siosiomaga mafanafana.Pe o se fafie veneer i luga o le puipui po o le eleele, e mafai ona taalo i se siosiomaga malolo.

O le mea moni, afai e te manaʻo e fausia se falemaʻi e mafai ona aumaia se lagona mafanafana mafanafana, faʻaopoopo i le faʻaaogaina faasaienisi o lanu i luga o faitotoa faafomaʻi, e manaʻomia foʻi e le falemaʻi atoa le faʻaogaina o lanu faʻasaienisi, faʻapea foʻi ma le mamanu o fale. .Filifiliga o meafaitino ma pulea le faʻaaogaina o le malosi Ma isi mea faapena, mafaufau i le fausiaina o se falemaʻi siʻosiʻomaga lanu meamata i se auala atoa.

15

16


Taimi meli: Nov-09-2021