• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_02

Le mafaufauina i le fausiaina o faitotoa faafomai

O le faitotoa faʻafomaʻi o se faitotoa faʻapitoa mo le falemaʻi, o lea e tele mea e tatau ona mafaufau i ai pe a fausia.O lenei tusiga o le a talanoa puupuu e uiga i mataupu e manaʻomia ona iloiloina i le fausiaina o faitotoʻa faafomaʻi.
1. Faʻamaufaʻailoga pito o le carbon fiber: O itu e fa o le faitotoʻa fomaʻi, o le faitotoa faʻafomaʻi, ma le uaea i totonu o le faitotoa faafomaʻi o loʻo faʻapipiʻiina i faʻamatalaga uamea (uamea ma le acid-resistant steel).O loʻo faʻaalia i tulaga lelei o loʻo i lalo pe a faʻatusatusa i le valiina o le faitotoa faafomaʻi faʻamaufaʻailoga ma le pvc faʻamaufaʻailoga:
1. Lelei lelei o le faʻamaufaʻailoga pito: A oʻo i le faitotoa faʻafomaʻi laupapa ma le lima e mitiia le susu, e leai se aʻafiaga leaga i le lelei o le faʻamaufaʻailoga pito.
2. Malosi a'afiaga tete'e;talu ai o le faʻamaufaʻailoga pito o le carbon fiber e faʻamaufaʻailogaina tulimanu uma, e tusa lava pe tuʻia pe mataʻutia, o foliga o le pala, lua poʻo le maosi i tulimanu o mea faufale o le a le faʻaalia i taimi uma.Afifi le laina 90 tikeri.Fa'ata'amilo i faitoto'a fa'afoma'i, fa'ava'a faitoto'a fa'afoma'i, faitoto'a fa'afoma'i.Foʻia lelei le faʻafitauli o le faʻaleagaina o pito ma tulimanu aʻo faʻaaogaina.
3. Puipuia ma tausia le toniga ma le paleni vai o mea faufale i totonu ma fafo o le faitotoa faafomai;ona o le faʻamaufaʻailoga e fou, o le a leai se faʻafefeteina o le susu i le lotoifale ma le faʻafefeteina, ma o le a le faʻaleagaina pito ma tulimanu.A tu'uina atu, o le susū o lo'o i totonu o mea faufale fafo o le oloa e puipuia ma tausia i taimi uma.E o'o lava i le tu'u'ese o mea fa'aletausaga po'o le malulu tutotonu, o le maualuga o le vevela i fafo ma le susū e mafai ona toe suia.O faitotoa faʻafomaʻi ma lima e mafai foi ona faʻalauteleina ma faʻapipiʻi i se tulaga tutusa tutusa.
4. A maeʻa le faʻapipiʻiina, e lelei le aʻafiaga atoa, ona o le afifi tulimanu ma le faʻamaufaʻailoga pito faʻapipiʻiina o loʻo faʻaaogaina, ma o le faʻamaufaʻailoga pito o vaega taʻitasi e fesoʻotaʻi lelei, faʻalava ma tuʻu saʻo, ma e leai ni kelu kelu ma laina uliuli e le faʻapipiʻiina. sa'o.
5. Le lava o fa'amaufa'ailoga mata alava carbon;matua tausisia.
2. Fuafuaga fusipa'u Anti-collision: fa'amaufa'ailoga pito pito o le carbon fiber fo'ia le fa'afitauli o tulimanu fa'aleagaina o faitoto'a fa'afoma'i fafo.Ae ui i lea, o le uaea afi o le pito i luma o le faitotoa o loʻo faigofie lava ona valuina e le taavale.O le mea lea, i le mamanu, ua manatu e le faʻapipiʻiina le fusipaʻu i le maualuga o le 65-85mm, 780-800mm ma le mamao mai le maualuga o le 300-320mm.
3. Moisture-proof ma anti-skid: i le va o faleuila a le falemaʻi, potu vai inu, potu tagamea, potu faʻamaʻi, ma isi. Ua faʻapipiʻiina le falemaʻi i se faʻatonuga faʻapitoa mo faitotoa otometi ma se ki o vae ma le faʻatinoina lelei.E na'o le aufaigaluega a foma'i e tatau ona tu'u o latou vae i totonu o le pusa ki, ma e mafai ona tatala ma tapuni le faitoto'a otometi, pe fa'agaioi ma le lima.O faitotoa otometi e iai faʻamaufaʻailoga paʻu faʻapitoa i tafatafa o le faitotoʻa feaveaʻi.A tapuni le faitotoʻa, e mafai ona faʻapipiʻi faʻalagolago i le faʻavaa o le faitotoʻa e faʻamautinoa ai le malulu o le faitotoa.Aemaise lava, o fale'ele'ele i falema'i e sili ona maualuga le susū fa'atatau.E taua tele la le susu ma le fa'ase'e.

asdad


Taimi meli: Feb-21-2022