• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_02

E tolu auala e pulea ai faitotoa o le Falemai

Pe a faia le tele o faitotoa o le uarota, e tele auala eseese e pulea ai e faaaoga.O le mea lea, mo le tausiga o le faitotoa o le uarota, o loʻo i ai ni manaʻoga faʻapitoa e tusa ai ma le faʻatinoga o le saogalemu, ma e manaʻomia nisi malamalama.I le taimi nei i luga o le maketi, o auala faʻatonutonu o le faʻasalalauga faitotoa o le uarota e masani lava ona aofia ai le faʻaogaina o le eletise i luga ole laiga, faʻaogaina o fesoʻotaʻiga afi afi ma le faʻatonutonuina o tusi lesona, lea e mafai ona faʻamalieina manaʻoga e tolu o loʻo i luga.

E tatau i le au gaosi faitotoa o le uarota ona gauai atu i vaega nei:
1. I totonu o fale ofisa, falemaʻi ma isi nofoaga, e iloagofie ai e le asu masani faʻailoga afi nai lo le vevela vevela, ma o le saoasaoa o le faʻailo e sili atu le vave, o lea e faʻaaogaina ai le faailo o le asu e fai ma faʻailoga muamua.
2. A maeʻa ona tupu se faʻailoga afi, o le faailo o le faʻailoga, o le faitotoʻa o le uarota e tuʻu i lalo i le afa, ma o le fola o loʻo tuʻu i lalo ma isi faailo e tatau ona toe fafaga i le potu e pulea ai le afi.
3. O loo i ai se pupuni vai i le faitotoa o le uarota.Pe a tupu se afi, e tatau ona tuʻuina atu se faʻailoga afi afi i le potu faʻatonutonu ma pulea le vai pupuni solenoid valve e otometi lava ona tatala e faʻaogaina le faiga o pupuni vai.
Ina ia foia lenei faafitauli, ua faaopoopo e le fale gaosi faitotoa o le uarota se masini e pulea le vevela i le tausiga.A faʻapipiʻi le faitotoʻa o le uarota, e tatau ona e filifilia le masini feaveaʻi e latalata i le masini faʻasalalau.

22 23


Taimi meli: Oke-08-2021